Specialistisch schoonmaakwerk zoals portiekreiniging

Specialistisch Schoonmaakwerk

U zoekt een professioneel schoonmaakbedrijf voor specialistisch schoonmaak in Rijswijk, Den Haag of omgeving? Voor het schoonmaken van uw bedrijfspand of uw winkel staan wij graag tot uw dienst. Tevens kunt u een beroep op ons doen voor schoonmaakwerk in Rijswijk, Den Haag en omstreken als het gaat om het schoonmaken van portieken of scholen.

Hoe gaat portiekreiniging in zijn werk?

Bij het reinigen van portieken, trappenhuizen en galerijen vernevelen wij de vloeren met een lagedrukpomp. Zo krijgt het schoonmaakmiddel tijd om in te werken, waarna wij de vloeren van het trappenhuis en de trap moppen met een vlakmop. Dit is van voordeel omdat vuil water zo niet verplaatst wordt. Bovendien is dit tevens de minst belastende manier voor de schoonmaker.

Specialistisch schoonmaakwerk Rijswijk

Voor specialistisch schoonmaakwerk in Rijswijk of omgeving, zijn wij uw aangewezen partner. Zo kunt u ons inzetten voor de schoonmaak van zwembaden en sauna’s of opleidingscentra. Ook ontfermen wij ons graag over de algemene ruimtes van wooncorporaties en Vereniging van Eigenaren (VvE). Zo werken wij bijvoorbeeld voor Vestia. Ook kunt u een beroep doen op Bright Cleaning voor bouwschoonmaak.

Bovendien doen wij graag een stapje extra voor onze klanten. Denk bijvoorbeeld aan het regelen van uw groenvoorziening, het vervangen van een ruit of schilderswerkzaamheden tijdens onze schoonmaakwerkzaamheden. Zien wij bijvoorbeeld dat er een lamp kapot is of een rolgordijn niet goed bevestigd is tijdens onze werkzaamheden, dan kunnen wij u hiervan op de hoogte brengen of deze zaken zelfs direct voor u repareren. Wij kunnen zelfs als parkeerwacht optreden.

Zelf ontwikkeld concept Bright Cleaning

Voor schoonmaakwerk in Rijswijk en omgeving werkt Bright Cleaning via een zelf ontwikkeld concept: Touchpoint. Alvorens we beginnen met schoonmaken, voeren wij een “touch-pointanalyse” uit. Wij analyseren dan waar de meeste vinger- en voetafdrukken zich bevinden zodat wij ons schoonmaakwerk goed kunnen voorbereiden en grondig kunnen uitvoeren met oog voor de details.

Touchpoint-analyse: Voorbeeld uit de praktijk

Bij het schoonmaken van toiletgroepen werken wij met papieren doekjes in plaats van schoonmaakdoekjes, zodat we bacteriën niet van het ene naar het andere toilet overbrengen. Elk toilet krijgt dus een zogenaamde vipbehandeling. Bovendien bent u ervan verzekerd dat wij met FSC-gecertificeerd papier werken. Duurzaamheid dragen wij namelijk hoog in het vaandel.

Specialistisch schoonmaakwerk zoals portiekreiniging
Schoonmaak van sanitaire ruimten door Bright Cleaning

Sterke punten Bright Cleaning

Naast duurzaamheid bent u bij ons verzekerd van eerlijke tarieven zowel naar onze klanten als onze schoonmaakmedewerkers toe. Dat onze schoonmaakmedewerkers gemotiveerd zijn en werken met passie en plezier, bewijzen wij door ons lage ziekteverzuim. Sinds 2000 is dit slechts 0,08 procent. Mocht het toch gebeuren dat onze schoonmaakmedewerker(s) ziek is, dan regelt Bright Cleaning nog dezelfde dag een vervanger.

Meer weten over ons bedrijf of ons direct inzetten voor uw schoonmaakwerk in Rijswijk of omgeving? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.