Interieurverzorging en vloerreiniging

Bright (Media) Cleaning en uw schoonmaakwerk Utrecht

Voor schoonmaakwerk in Utrecht of omgeving bent u bij Bright Cleaning aan het juiste adres. Bright Cleaning heeft zich gespecialiseerd in bedrijfsschoonmaak enerzijds en in het schoonmaken van studioruimtes anderzijds. Onder de naam Bright Media Cleaning doen wij schoonmaakwerk in Utrecht en omgeving voor studio’s en concertruimtes. Dit is een aparte tak van schoonmaken omdat geen dag hetzelfde is en er omgegaan moet worden met kostbare apparatuur. Ook kunnen decors bestaan uit verschillende materialen zoals plexiglas, licht tapijt of glazen vloeren. Gelukkig kunt u bij Bright Media Cleaning rekenen op de jarenlange ervaring van onze schoonmaakmedewerkers op dit gebied. Zo zetten we enkel de schoonmakers in die weten hoe ze uw decor binnen een mum van tijd weer schoon hebben gemaakt en zich eenvoudig kunnen aanpassen aan de omstandigheden. Niet voor niets werken wij voor grote bedrijven zoals Talpa, United Meercamera en Chain.
Bekijk de referenties die verschillende bedrijven over ons hebben achtergelaten.

Interieurverzorging en schoonmaakwerk Utrecht en omstreken

Naast studioruimtes reinigen kunt u ook voor interieurverzorging bij Bright Cleaning terecht. Of u nu eenmalig schoonmaakwerk in Utrecht of omgeving heeft of regelmatige werkzaamheden, wij staan graag tot uw dienst. In overleg bekijken we welke tijden u schikken, zodat wij uw medewerkers zo min mogelijk in de weg lopen. Ongeacht of het nu gaat om een klein of juist een groot project.

Vloerreiniging

Uw vloer kunnen wij reinigen door middel van de boen- en schrobmethode. Hiervoor beschikt Bright Cleaning over verschillende machines. Het hangt er van af hoe vuil uw vloer is of wij kiezen voor het boenen met een borstel of een pad. Moet er verf van de vloer verwijderd worden? Dan is dat voor Bright Cleaning ook geen enkel probleem. Bovendien kunnen wij uw vloer polishen. Op die manier wordt uw vloer extra beschermd tegen vuil. U heeft daarbij de keuze tussen hoogglans of een matte afwerklaag.

Meer weten over ons schoonmaakwerk in Utrecht en omstreken? In een persoonlijk gesprek kunnen we bespreken wat wij voor u kunnen betekenen of bekijk onze website voor meer informatie.

Bright Cleaning verzorgt ook uw interieurverzorging
Laat uw vloer reinigen door Bright Cleaning