Schoonmaakwerk Huizen

Schoonmaakwerk Huizen Bright Cleaning

Heeft u schoonmaakwerk in Huizen nodig? Bright Cleaning is gespecialiseerd in bedrijfsschoonmaak. Of het nu gaat om het schoonmaken van uw kantoorgebouw of uw hotel, een trappenhuis of een school: Geen project is ons te klein of te groot. Omdat wij korte communicatielijnen hanteren met u als klant, bent u verzekerd van een efficiënte reiniging van de door u gewenste objecten. Schoonmaakwerk in Huizen laat u uitvoeren door Bright Cleaning.

Schoonmaakwerk Huizen in de televisiewereld door het hele land

Naast schoonmaakwerk in Huizen voor mkb’ers, multinationals en overheidsinstanties, hebben wij ons ook toegelegd op schoonmaakwerk van mediaruimtes. Denkt u daarbij aan de ruimtes van grote, bekende mediabedrijven zoals Talpa, United Meercamera, Chain, Blue Circle, Lukkien en Blazhoffski. Welke schoonmaakwerkzaamheden vallen hieronder?

  • Studioschoonmaak: Voor, tijdens of na de productie maken wij de studio’s schoon.
  • Vloerreiniging: Als u uw studiovloer laat polishen, gaat deze veel langer mee. Dat komt omdat de polishlaag die wordt aangebracht de vloer plastificeert. U kunt kiezen uit een matte of glanzende polishlaag.
  • Verfverwijdering van de vloer aan het eind van de productie.
  • Stand-by persoon

Catering door Bright Cleaning

Bovendien staan wij ook voor u klaar als catering service: Laat ons de catering verzorgen voor uw hardwerkende personeel zodat zij zich helemaal op hun werk kunnen storten. Omdat wij samenwerken met verschillende cateringinstanties kunt u bij ons terecht voor een breed assortiment. Zo bieden wij aan ieder wat wils.

Schoonmaakwerk op festivals

Bright Cleaning wordt geregeld ingezet om schoon te maken op festivals. Daarbij zijn wij gespecialiseerd in backstage schoonmaak voor BN’ers en buitenlandse artiesten. U wilt uw artiesten de beste festivalervaring geven die mogelijk is en een opgeruimd en schone backstageruimte draagt daar positief aan bij.

Schoonmaakwerk Huizen
Schoonmaakwerk mediaruimtes voor, tijdens en na productie

Bovendien kunt u zich richten op de belangrijkere organisatorische zaken rondom uw festival als u het schoonmaakwerk van uw festival aan ons overlaat. Niet voor niets hebben wij al schoonmaakwerk mogen verzorgen voor Mojo festivals en Loveland festivals.

Meer informatie over schoonmaakwerk in Huizen, de schoonmaak van mediaruimtes of het schoonmaken van festivalterreinen? Neem vrijblijvend contact met ons op.