Schoonmaakwerk Hilversum

Studioschoonmaak en schoonmaakwerk Hilversum

Voor schoonmaakwerk in Hilversum en omstreken, is Bright Cleaning uw aangewezen partner. Bij schoonmaakwerk in Hilversum en omgeving zijn we naast het schoonmaken van kantoren ook gespecialiseerd in studioschoonmaak.

Geurbeleving en de gezondheid van uw medewerkers

Voor het verwijderen van nare geuren met behulp van ons schoonmaakwerk in Hilversum of omstreken, gebruiken wij de etherische geur oliën van Natural Mood Makers. Met behulp van slimme, volautomatische verstuivers wordt de natuurlijke geur in de ruimte gebracht. Het bestaande luchtventilatiekanaal kan daarbij worden gebruikt om de geur te verdelen. Wist u dat door de antibacteriële eigenschappen van etherische geurolie bacteriën tot 99,8% gedood worden? Wij kunnen dus echt spreken van een blinkend schoon eindresultaat!

Bright Media Cleaning en schoonmaakwerk Hilversum

Om uw studio grondig te kunnen reinigen is kennis en ervaring bij studioschoonmaak van essentieel belang. Bright Media Cleaning heeft haar sporen bij grote producties al ruimschoots verdiend. U kunt er dan ook op rekenen dat onze getrainde en goed opgeleide werknemers weten wat zij doen. Niet voor niets hebben wij naar volle tevredenheid mogen schoonmaken voor United Meercamera, Mojo en andere producties van dit formaat.

Wat doen wij tijdens schoonmaakwerk Hilversum in studio’s?

U kunt ervan op aan dat wij uw studioruimte en backstage ruimte in representatieve staat houden. Datzelfde geldt voor bijruimtes en eventueel aangebouwde tenten of toiletwagens. Daarbij kunt u 24 uur per dag, zeven dagen in de week op onze flexibiliteit rekenen.

Voor, tijdens en na productie kunt u op aan van onze studioschoonmaak en schoonmaakwerk Hilversum

Dagman voor uw schoonmaakwerk Hilversum

Heeft de studio al een contract lopen met een ander schoonmaakbedrijf? Huur dan een dagman in van Bright Media Cleaning. De werkzaamheden die een dagman uitvoert zijn bijvoorbeeld het stand-by staan voor calamiteiten, sanitaire checks en het in representatieve staat houden van de studio en bijruimtes. Dit is ideaal als er bijvoorbeeld publiek aanwezig is tijdens de productie. Een assistent-dagman is van belang als er een publiekswissel plaatsvindt (dat blijkt uit ervaring). De dagman kan namelijk niet op twee plaatsen tegelijk zijn.

Schoonmaakwerk Hilversum voor uw studio

Meer weten over ons schoonmaakwerk in Hilversum? Benieuwd naar de mogelijkheden van Bright Media Cleaning voor uw studio in Hilversum of omstreken? Wij kunnen indien gewenst een schatting van de uren maken en in een Excel overzicht aanleveren voor aanvang van de desbetreffende productie. Deze kunt u dan meenemen in het budgetoverleg.

U kunt ons 365 dagen per jaar inzetten voor studioschoonmaak.