Schoonmaakbedrijf

Schoonmaakbedrijf Bright Cleaning

Bright Cleaning is een schoonmaakbedrijf dat gespecialiseerd is in het schoonmaken en schoonhouden van gebouwen en andere objecten. Daarbij kunt u denken aan huizen, bedrijfspanden maar ook televisiestudio’s. Naast de “gebruikelijke” panden maken wij ook zwembaden, sauna’s en scholen schoon. Wij zijn dus van alle markten thuis en gaan altijd voor het beste resultaat. Daarbij gaan we geen uitdaging uit de weg.

Veelzijdig schoonmaakbedrijf

Wij kijken verder dan alleen het schoonmaken van uw gebouw. Zo kunnen wij desgevraagd ook uw bloemen- en plantenperken onderhouden en zijn we in staat de catering van uw bedrijf te verzorgen. Zien wij tijdens het schoonmaken gebreken aan uw in- of exterieur, dan melden we dit. U kunt ook op ons rekenen als u graag wilt dat wij de gebreken direct repareren. Zo zijn we niet alleen een schoonmaakbedrijf maar ook werkzaam als huismeester.

Korte lijnen met ons bedrijf

Een van de voordelen van ons schoonmaakbedrijf is de veelzijdigheid in schoonmaak en reiniging. Ondanks dat hanteert Bright Cleaning korte lijnen waardoor we transparant kunnen werken. Wij hebben gemerkt dat onze klanten dit erg op prijs stellen. Bovendien staan wij zeven dagen per week, 24 uur per dag paraat om u te helpen. We zijn compact en schakelen direct.

Duurzaamheid staat voorop

Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom werken we alleen met gerenommeerde leveranciers samen die dezelfde normen en waarden hanteren, zoals het streven naar duurzaam werken.

Groenvoorziening Bright Cleaning
Touchpointanalyse Schoonmaakbedrijf Bright Cleaning

Innovatie in het schoonmaken

Als innovatief schoonmaakbedrijf proberen wij onze schoonmaakwerkzaamheden steeds verder te ontwikkelen. Hiermee bereiken wij de beste resultaten bij onze klanten. Zo hebben we een nieuw concept bedacht, namelijk de zogenaamde “Touchpoint-analyse”. Hiermee brengen we in kaart waar uw werknemers of klanten zich bewegen en waar ze hun vinger- en voetafdrukken achterlaten. Op die manier kunnen wij gerichter schoonmaken. Bovendien is deze methode veel efficiënter dan het standaard reinigen van een ruimte, waarbij alleen de objecten die je met het blote oog ziet worden schoongemaakt.

Bent u van plan een schoonmaakbedrijf in te huren en bent overtuigd van onze diensten? Benader ons dan voor advies en neem vrijblijvend contact met ons op.