Schoonmaakbedrijf Utrecht

Schoonmaakbedrijf in Utrecht

Schoonmaakbedrijf Utrecht en omstreken gezocht? Neem dan contact op met Bright Cleaning. We maken van alles schoon. Bedrijfsobjecten, organisaties en overheidsgebouwen. Maar ook studioruimtes.

Mediaruimtes schoon laten maken door schoonmaakbedrijf in Utrecht

Bright Media Cleaning is gespecialiseerd in het schoonmaken van mediaruimtes. We zijn dan ook bijna het enige schoonmaakbedrijf in Utrecht dat daar een specialisme van heeft gemaakt. Het gaat daarbij met name om de ruimtes waar de televisieopnames worden gemaakt. Omdat er zo veel dure apparatuur staat, moeten we heel voorzichtig te werk gaan en dat doen we dus ook. Onze ervaren medewerkers zijn in staat om zich aan te passen aan de situatie in uw studio. We werken zonder vaste werktijden. Flexibiliteit is in de televisiewereld van essentieel belang. Wij begrijpen dat als geen ander.

Door de verschillende materialen waar de decors uit zijn opgebouwd kan het lastig zijn om het schoon te maken. Voor onze opgeleide schoonmakers is dat geen probleem. Wij kunnen alles schoonmaken met onze verschillende schoonmaakspullen. Ook bij het schoonmaken van lastige oppervlakken is ons niets te gek. U ziet het, voor schoonmaakwerk in Utrecht en omstreken doet u een beroep op Bright Cleaning.

Bright Cleaning is meer dan alléén schoonmaken

Bright Cleaning doet meer dan alleen schoonmaken. Als schoonmaakbedrijf in Utrecht kunnen we desgevraagd ook de catering van uw bedrijf verzorgen, uw groenvoorziening onderhouden of een ruit laten vervangen. Ook kunnen we bij verbouwingen bijspringen om uw huis schoon te maken én te houden. Bij de oplevering van huizen zijn wij ook prima inzetbaar. Wij zorgen er voor dat toekomstige bewoners in een schoon huis terecht komen. Door onze korte lijnen staan we in directe verbinding met onze werknemers. Dat is heel fijn wanneer u een vraag heeft. De werknemer neemt met ons contact op en kan u gelijk antwoord geven. Dat is wel zo makkelijk.

Continuïteit Schoonmaakbedrijf Utrecht

Onze klantenkring groeit aanzienlijk. Dat komt mede door de continuïteit die wij realiseren bij onze opdrachtgevers. Zo proberen we altijd dezelfde schoonmakers te sturen, zodat u weet waar u aan toe bent. Heeft u op- of aanmerkingen op ons schoonmaakwerk, dan nemen we alle suggesties positief op en proberen we u tevreden te stellen.

Bright Cleaning is hét schoonmaakbedrijf in Utrecht.
Neem voor extra informatie en advies contact met ons op via het contactformulier of bel ons op: 070-390 69 70 en 06-81935577.

Studioschoonmaak laat u aan het vakkundig team van Bright Media Cleaning over
Schoonmaakbedrijf Utrecht: Reiniging sanitaire ruimtes