Schoonmaakbedrijf Hilversum

Schoonmaakbedrijf Hilversum? Bright Cleaning!

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Hilversum of omstreken? Dan bent u bij Bright Cleaning aan het juiste adres. Wij zijn inzetbaar op veel verschillende locaties. Wij nemen ook grote projecten aan zoals het schoonmaken van uw school of hotel. Naast het schoonmaken van kleine en grote bedrijven zijn wij ook gespecialiseerd in de schoonmaak van mediaruimtes. Denk daarbij aan backstageruimtes voor artiesten. Ook worden wij regelmatig ingezet voor festivalschoonmaak. Geen project is te groot voor ons.

Opleveringsschoonmaak

Nieuwbouw-, renovatie en verbouwpanden worden standaard bezemschoon opgeleverd. Dit betekent niet dat het schoon genoeg is om er in te trekken. Bright Cleaning zorgt er voor dat het huis meteen bewoonbaar is. Wij reinigen bijvoorbeeld: ramen, wanden, deuren, vloeren en sanitaire ruimtes.

Omdat we als schoonmaakbedrijf in Hilversum al kennis maken met de ruimte van de woning is het makkelijker om, wanneer de bewoners daar baat bij hebben, een efficiënt schoonmaakplan op te stellen. Dit scheelt tijd, geld en energie en komt de kwaliteit van het schoonmaken alleen maar ten goede.

Specialismen schoonmaakbedrijf Hilversum

Bright Cleaning is naast een regulier schoonmaakbedrijf in Hilversum ook gespecialiseerd in het schoonmaken van mediaruimtes en het reinigen van vloeren. Vooral vloeren met verf kunnen hardnekkig zijn om schoon te maken. Na het verwijderen van deze vlek(ken) brengen wij een polish aan op de geverfde vloer. Hierdoor zijn eventuele vlekken in het vervolg makkelijker te verwijderen en is het onderhoud ook minder tijdrovend. Bij het aanbrengen van die polishlaag kan worden gekozen tussen mat en glanzend. Naast eenvoudiger is de schoonmaak nu ook minder risicovol geworden door de aanbrenging van de nieuwe laag.

Bright Media Cleaning is een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf
Bright Cleaning is landelijk in te zetten voor opleveringsschoonmaak

Innoveren

Als schoonmaakbedrijf in Hilversum proberen wij altijd te innoveren. Want het kan nooit schoon genoeg zijn in onze ogen. Zo hebben we zelf een nieuw schoonmaakconcept bedacht. Deze hebben we de touchpoint-analyse genoemd. Dit betekent het volgende; voordat we aan het schoonmaken beginnen, maken we eerst een overzicht van waar uw medewerkers en klanten de meeste vinger- en voetafdrukken achterlaten. Op deze manier kunnen we gericht en dus efficiënt schoonmaken.

Meer weten over ons als schoonmaakbedrijf in Hilversum? Vul het contactformulier op de site in.

.