Portiekreiniging en reiniging van algemene ruimtes VvE

Bright Cleaning is de specialist als het om schoonmaken gaat. Als schoonmaakbedrijf in Rijswijk hebben we al veel ervaring op het gebied van professioneel schoonmaken. Zo maken wij bijvoorbeeld niet alleen bedrijfspanden schoon. Wij zijn namelijk met name in Rijswijk en Den Haag gespecialiseerd in portiekreiniging.

Portiekreiniging Rijswijk & Den Haag

Bright Cleaning wordt als schoonmaakbedrijf in Rijswijk & Den Haag steeds vaker ingezet voor het reinigen van portieken en door Vereniging van Eigenaren (VvE) om gemeenschappelijke ruimtes schoon te maken. Denk daarbij aan de schoonmaak van galerijen en trappenhuizen en de openbare ruimtes van appartementencomplexen, verzorg-/verpleeghuizen, flatgebouwen, kantoren, scholen en dergelijke. Zo hebben we een paar 100 portieken in Den Haag alleen. Bovendien werken wij voor Vestia, die sociale en vrije sector woningen verhuurt.

Werkwijze portiekreiniging

Hoe gaan we te werk tijdens portiekreiniging en de reiniging van trappenhuizen en galerijen?

  • Met een lagedrukpomp vernevelen we de vloeren. Het schoonmaakmiddel krijgt de tijd om in te werken.
  • Vervolgens moppen wij de de vloeren van het trappenhuis en de trap met een vlakmop.

Het grote voordeel hiervan is dat dit minimaal belastend is voor de schoonmaker. Bovendien wordt vuil water zo ook niet verplaatst.

Wij komen graag persoonlijk toelichten wat wij voor u kunnen betekenen. Neem daarvoor vrijblijvend contact met ons op.

Portiekreiniging door Bright Cleaning
Schoonmaak portiekflat Bright Media Cleaning

Opleveringsschoonmaak Rijswijk & Den Haag

Ons schoonmaakbedrijf in Rijswijk maakt veel uiteenlopende gebouwen schoon. Bijvoorbeeld het schoonmaken van zwembaden en sauna´s. Dit noemen wij specialistische schoonmaak. Ook doen wij aan opleveringsschoonmaak. Gaat u bijvoorbeeld binnenkort verhuizen en wilt u echt in een frisse woning terechtkomen, dan is onze opleveringsschoonmaak een aanrader.

Groenvoorziening & Catering Bright Cleaning

Naast het schoonmaken bieden wij als schoonmaakbedrijf in Rijswijk nog andere diensten aan. Wij kunnen namelijk verantwoordelijkheid nemen over uw groenvoorziening. Zo krijgt de klant van buitenaf ook een goed beeld van uw bedrijf of organisatie. Van plan om catering te laten komen? Bright Cleaning heeft nauwe contacten met cateringbedrijven. Op deze manier zijn wij in staat om een breed assortiment aan broodjes, soepen, enzovoorts, te kunnen aanbieden.

Bent u benieuwd naar onze andere diensten of wilt u ons inhuren als schoonmaakbedrijf in Rijswijk? Vul dan het contactformulier in op de site en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.