Prettig kennis te maken

Bright Cleaning is een echt familiebedrijf dat al ruim 40 jaar actief is. Ralph Bakker richtte het schoonmaakbedrijf in 1970 op. Schoonmaken, schoonhouden en schoon blijven, met die drie begrippen als leidraad weet hij het verschil te maken. Nu, enige decennia later, hebben dochter Marissa Bakker en zoon Michael Bakker het bedrijf overgenomen.

Bright Cleaning en Bright Media Cleaning

Bright Cleaning is gespecialiseerd in schoonmaak van bedrijfsobjecten. Of dat nu een kleine organisatie, middel of grote multinational is. Onder de naam Bright Media Cleaning maken wij, zoals de naam al aangeeft, mediaruimten schoon. Met name die ruimten waar de opnames plaatsvinden.

Meer informatie over de zaakvoerders van Bright Cleaning en Bright Media Cleaning
 

Korte lijnen

Met ons compacte team hanteren wij korte lijnen. Bovendien is onze overhead zeer laag. Geen regiomanagers, rayonmanagers, plaatsmanagers, locatiemanagers, enzovoorts. Wij schakelen direct en staan 24/7 voor u klaar.

Eerlijke tarieven

Wij hanteren concurrerende tarieven, maar dat gaat nooit ten koste van onze medewerkers. Zoals onze klanten ons nooit te veel betalen, betalen wij onze medewerkers nooit te weinig. Dan komt de liefde namelijk van twee kanten, en zo hoort het ook.

Innoveren

We zijn nooit klaar of uitgeleerd. Bright Cleaning zoekt altijd naar de laatste ontwikkelingen binnen ons vakgebied en staan open voor suggesties van onze opdrachtgevers.

Gemotiveerd personeel

Goed schoonmaken doe je met passie en plezier. Wij werken dan ook enkel met zeer gemotiveerd personeel. Daarbij doen we er alles aan om het onze medewerkers naar de zin te maken, wat terug te zien is in hun werk.

Laag ziekteverzuim

Het ziekteverzuim bij Bright Cleaning is sinds 2008 slechts 0,08 procent. Voor de schoonmaakbranche is dat zeer laag. Uiteraard regelen wij dezelfde dag nog een vervanger als een van onze medewerkers zich ziek meldt.

Meer dan schoonmaken

Een kleine of grotere verbouwing, schilderswerkzaamheden, een ruit laten vervangen of groenvoorziening? Wij regelen het snel, goed en graag. Direct met u of met uw facility manager. Uiteraard zorgen wij ervoor dat het tijdens de werkzaamheden zo netjes en schoon mogelijk blijft.