Opleveringsschoonmaak of nulbeurt

Landelijke opleveringsschoonmaak

Gaat u binnenkort met uw bedrijf verhuizen naar een nieuw bedrijfspand of is uw pand onlangs gerenoveerd, dan kan Bright Cleaning voor u de opleveringsschoonmaak, ook wel nulbeurt genoemd, organiseren. Dit doen wij door heel Nederland.
Een nieuw of gerenoveerd pand wordt in de regel namelijk bezemschoon opgeleverd. Dat betekent dus nog niet dat uw medewerkers er al aan de slag kunnen. Sporen van de verbouwing, zoals cementsluier door betonboringen of verfresten worden snel en efficiënt weggewerkt.

Ook woningontruiming of de oplevering van het oude pand aan de nieuwe huurder behoren tot onze werkzaamheden bij een opleveringsschoonmaak.

Opleveringsschoonmaak bij studio’s

Naast opleveringsschoonmaak na bouwwerkzaamheden aan bedrijven of panden, is Bright Cleaning ook gespecialiseerd in opleveringsschoonmaak na productie in studio’s. Denkt u daarbij aan de inrichting van kleedkamers, decorbouwers die gebruik hebben gemaakt van omliggende ruimtes en dergelijk. Ook voor decor schoonmaak staan wij voor u klaar.

Na een opnamedag gaan wij als volgt te werk: Eerst gaan we aan de slag met het reinigen van het grootvuil. Vervolgens voeren wij de eindschoonmaak zo snel en efficiënt mogelijk uit.

Vloerreiniging

Bright Cleaning is gespecialiseerd in vloerreiniging, zoals het verwijderen van verf op de vloer. De stripper die wij gebruiken laat een frisse aangename geur achter. De verfresten en het afvalwater worden afgevoerd in een IBC container.

Aanbrengen polish op vloer

Polish kan uitsluitend worden aangebracht als de temperatuur in de studio boven de 12 graden Celsius is. Ook moet er voldoende droogtijd na het schilderen voor de coating in acht genomen worden.

Polish zorgt voor een mooie hoogglans of zijdeglans vloer. Bovendien worden oneffenheden door het schilderen of een vloer met oneffenheden minder zichtbaar.

Wilt u meer informatie over de opleveringsschoonmaak van Bright Cleaning? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord en samen kunnen we de mogelijkheden bespreken.

Opleveringsschoonmaak Bright Cleaning