Geurbeleving en de gezondheid van uw medewerkers: zien, voelen, ruiken.

Geurbeleving  tijdens schoonmaakwerkzaamheden van Bright Cleaning

Wist u dat geur tijdens onze schoonmaakwerkzaamheden een bepalende rol speelt bij de schoonmaak van bepaalde objecten en gebouwen? Sanitair, trappenhuizen, kantoren en studio’s: De geur die verspreid wordt heeft een bepalende rol op de bewoners, uw medewerkers en potentiële klanten. Bright Cleaning gebruikt daarom de etherische geuroliën van Natural Mood Makers. Buiten dat het fris ruikt na onze schoonmaakwerkzaamheden, heeft begeuring in bedrijven of kantoren nog een extra functie.

Waarom begeuring in bedrijven/kantoren tijdens schoonmaakwerkzaamheden Bright Cleaning?

U denkt er wellicht niet over na, maar door het laten uitvoeren van schoonmaakwerk door Bright Cleaning, neemt het ziekteverzuim onder uw personeel af. Hoe dat kan? De etherische oliën die wij gebruiken tijdens onze schoonmaak heeft een bacteriedodend effect. Dat blijkt uit onderzoek. Zelfs de MRSA bacterie kan hier niet tegenop! Ideaal dus voor zorginstellingen, ziekenhuizen en bedrijven waarbij hygiëne een belangrijke rol speelt.

De droge lucht die er (met name in de winter) voor kan zorgen dat uw medewerkers ziek worden, wordt door het professioneel inzetten van etherische geurolie voorkomen. Uw medewerkers voelen zich daardoor fitter tijdens het werken. Wij verspreiden de etherische geurolie tijdens ons schoonmaakwerk in Den Haag en omgeving zonder water. Hierdoor komt de hygiëne niet in gevaar.

De apparatuur die nodig is om de olie te verstuiven kan op zichzelf geplaatst worden of direct op uw airconditioning worden aangesloten. Zo doodt u de bacteriën al bij de bron. Begeuring bij de ingang plaatsen heeft als positief effect dat het imago van uw bedrijf versterkt wordt, terwijl angst minder wordt, zo blijkt uit ervaring.

Geurbeleving en het imago van uw bedrijf

Referenties begeuring inzetten tijdens schoonmaakwerk

Er zijn drie onderzoeken die de uitspraken staven dat ziekteverzuim vermindert en ziektekiemen verdwijnen door het gebruik van aromatisering tijdens onze schoonmaakwerkzaamheden:

  1. In 1963 testte de Franse wetenschapper professor Griffon in 1963 de reinheid van de lucht in gebouwen. Daarbij onderzocht hij de situatie voor en na het verstuiven van verschillende etherische oliën. Uitkomst? Al na 30 minuten konden er nog maar 4 (!) van de oorspronkelijk 210 verschillende bacteriën worden aangetoond. Bovendien waren alle schimmels verdwenen.
  2. De natuurlijke aromatisering van een beursstand had een aantoonbaar positief effect
    op de gezondheid van het personeel dat er stond. Dankzij de aromatisering was het ziekteverzuim geringer dan in andere jaren waarin aromatisering niet werd ingezet (1997-2001).
  3. Scheikundig ingenieur Marie-Cécile Pibiri onderzocht de werking van etherische oliën in ventilatie- en aircosystemen in 2006. Zelfs de meest hardnekkige bacteriën die ernstige infecties kunnen veroorzaken werden vernietigd.

Nog steeds niet overtuigd? Probeer het dan eens uit en laat ons schoonmaken bij u op kantoor, in uw studio, in uw portiekflat of in uw instelling.